Ιωάννης Αθ. Πατσίκας

Φωτογραφία του/της Ιωάννης Αθ. Πατσίκας

Γεννήθηκε στα Νάματα Κοζάνης το 1957 και μεγάλωσε στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 1982 λειτουργεί δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Πτολεμαΐδας το οποίο στην πορεία επανδρώθηκε με εξαίρετου ήθους και κατάρτισης συναδέλφους προς διαχείριση της διογκούμενης ύλης. Διετέλεσε για πάνω από 15 έτη μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης την περίοδο (1989-2004) και συγκεκριμένα Γενικός Γραμματέας του την περίοδο 1995-1998 διάστημα κατά το οποίο οργάνωσε τη βιβλιοθήκη του Συλλόγου. Στην πολυετή αυτή επαγγελματική του πορεία εκπροσώπησε και συνεργάστηκε με πελάτες όπως οι ασφαλιστικές εταιρείες ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, GENERAL UNION, GENERΑL TRUST, IMPERIO, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, FIDELITY, VICTORIA, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕΕ, με τη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (ΔΕΤΗΠ), με κατασκευαστικές εταιρίες, με ΝΠΔΔ υγείας όπως το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ από το 1997 είναι συνεργάτης της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. (τότε τράπεζα Μακεδονίας – Θράκης) και από το 1992 του ομίλου εταιριών Τόττη (TOTTIS A.E.). Είναι Δικηγόρος Παρ’ αρείω Πάγω και μέλος της εταιρίας Νομικών Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΒΕ). Είναι παντρεμένος με την Εκπαιδευτικό Καλλιρρόη Μιχ. Λέκκα και έχει δύο παιδιά, τον Αθανάσιο και τη Δέσποινα.

Θωμαή Δ. Παράσχου

Φωτογραφία του/της Θωμαή Δ. Παράσχου

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα Ν. Κοζάνης το 1972 όπου και μεγάλωσε. Τον Σεπτέμβρη του 1990 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε τον Σεπτέμβριο του 1995. Τον Νοέμβριο του 1995 εγγράφηκε ως ασκούμενη δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης πραγματοποιώντας την άσκησή της στο δικηγορικό γραφείο του Ιωάννη Αθ. Πατσίκα, στην Πτολεμαΐδα στο οποίο παραμένει ως συνεργάτης μέχρι και σήμερα, μετά τον διορισμό της ως δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Κοζάνης τον Νοέμβριο του 1997. Εργάστηκε ως εκπαιδευτής στα Δημόσια ΙΕΚ Πτολεμαΐδας κατά τα έτη 2001 ως 2004. Από το Μάρτιο του 2017 είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Καλμανίδη και έχει δύο παιδιά, την Γεωργία και την Ευαγγελία.

Μαρία Γ. Μονοπαυλίδου

Φωτογραφία του/της Μαρία Γ.  Μονοπαυλίδου

Γεννήθηκε στο Αντίγονο Φλώρινας το 1976 όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου University of Glamorgan - UK και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο Εμπορικό Δίκαιο - University of Cardiff – UK. Το 2004 ορκίζεται δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Κοζάνης και έκτοτε παραμένει ως συνεργάτης μέχρι και σήμερα, στο δικηγορικό γραφείο του Ιωάννη Αθ. Πατσίκα. Από τον Ιούνιο του 2012 είναι νομική σύμβουλος της εταιρείας ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Μ.Α.Ε. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική Γλώσσα.